Let's build your brand together

- Van bedrijf naar ijzersterk merk -

Ben jij die ambitieuze ondernemer, super trots op wat je tot nu toe hebt neergezet? Wil je de groei van jouw merk voortzetten en jouw impact vergroten? Laten we er samen voor zorgen dat jouw verhaal zichtbaar is en wordt doorvertaald in alles wat je doet, in alle keuzes die je maakt. Laten we zorgen dat identiteit en imago hand in hand gaan. Resultaat: een ijzersterk merk!

Online Marketing

Content schrijven, meten en optimaliseren, blogs schrijven en plaatsen, e-mailmarketing, opzetten marketingstrategie en funnels, webpagina's opzetten, zoekwoord onderzoek (SEO), Google Analytics.

Social Media

Berichten inplannen, profielen beheren en opzetten, beschrijvingen bewerken en afbeeldingen bewerken, creëren van advertenties, Social Media advertising, tracking, meten van groei en optimaliseren resultaten.

Online zichtbaarheid

Als ondernemer weet jij hoe belangrijk een goede marketingstrategie is, maar ook hoeveel tijd het kost om actief te zijn op social media. De ontwikkelingen op het online vlak gaan zo snel, dat je ze amper kunt bijhouden. Je hebt al een tijd niks meer op je website geplaatst en hij is niet helemaal meer actueel.

En die nieuwsbrief die je ooit zou sturen, is de deur nog steeds niet uit. Geen probleem! Ik stop graag al mijn energie in jouw online zichtbaarheid. Jij kunt je focussen op waar je goed in bent, ik neem de online marketing voor jou uit handen. Uiteraard ontvang je regelmatig een terugkoppeling van mij!

Over mij

Mijn naam is Chantal Koekman. Ik ben het gezicht achter Younique Brand Support. Enthousiast, postitief en direct. Dat ben ik!

Ik ben blij als ik ondernemers verder kan helpen met online marketing op een manier die bij hun past. Dit kan zijn door de gehele marketing uit handen te nemen, maar ook alleen een stukje advies of uitvoering.

Wanneer wij samenwerken is jóuw online succes ons gezamenlijke doel!

Wil je meer weten over wie ik nou eigenlijk ben…lees dan verder!

70761173_2440029532942772_7987184868863770624_o