Over mij

Hi! Mijn naam is Chantal Koekman!
Haal makkelijker leads en klanten binnen met knettergoede advertenties!

Mijn naam is Chantal Koekman. Ik ben een echte levensgenieter met een passie voor social media advertising. Sinds 2020 ben ik trotse eigenaresse van mijn eigen online onderneming Chantal Koekman. Ik werk ruim 15 jaar in de marketing- en communicatiebranche en heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van online marketing en social media.

Nog niet zo lang geleden werkte ik in loondienst en deed ik van alles om anderen tevreden te stellen. Echter verlangde ik naar meer flexibiliteit en werkdagen waarbij ik beslis hoe ik ze invul in plaats van dat iemand anders dat voor mij doet. 2020 was voor mij het jaar om uit mijn comfortzone te stappen en risico’s te nemen die nodig zijn om mijn dromen waar te kunnen maken.

Ik heb mezelf uitgekozen als baas en heb mijn eigen online onderneming opgezet. Met mijn kennis over online marketing, social media en social advertising was de keuze niet zo moeilijk. Ik werk nu op afstand vanuit huis of op locatie bij de klant.

Laat mij jou op weg helpen om online alles uit jouw onderneming te halen!

Mijn missie

Mijn missie is om jou als ondernemer te helpen met online marketing waardoor je met gemak jouw ideale klant aantrekt.

Dit doe ik onder andere door het inzetten van knettergoede advertenties!

Ondersteuning nodig voor je bedrijf?

Ben je ondernemer en wil je met gemak jouw ideale klant aantrekken? Heb je het gevoel dat je alles hebt geprobeerd en het lukt maar niet? Vind je het lastig om organisch nieuwe mensen te bereiken? Dan heb ik voor jou dé oplossing!

Besteed je advertenties uit aan mij! Het scheelt je niet alleen heel veel tijd, maar uiteindelijk ook geld, doordat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar hoe je een succesvolle advertentie inzet.

Wat klanten zeggen...

"Via via ben ik in contact gekomen met Chantal. Recentelijk heb ik mijn eigen praktijk in slaapcoaching opgestart en wilde daarom mijn zichtbaarheid op social media gaan vergroten. Maar hoe werkt dat nu precies en wat is de juiste strategie om in te zetten? Vragen waarbij Chantal me heel goed heeft geholpen. In ons eerste kennismakingsgesprek heb ik aangegeven dat mijn doelgroep grotendeels op social media actief is, maar niet goed weet hoe ik ze kan bereiken. Vervolgens heeft Chantal een stappenplan voor mij uitgewerkt waarbij ons streven is om uiteindelijk te gaan adverteren op social media. Hiervoor moest de basis echter in orde zijn en daar heeft Chantal voor gezorgd. Nu kunnen we van start gaan met adverteren en ook dit traject ga ik samen met Chantal oppakken. Als ik Chantal mag omschrijven in woorden dan zijn de eigenschappen duidelijkheid, praktisch, doelgericht en sociaal zeker van toepassing op haar. Een fijn persoon om mee samen te werken en dat zetten we nog even voort."

Wendy van den Boogaard
Puur Slaapcoaching

"Door de professionaliteit en de gedrevenheid van Chantal weet ze waar ze over praat. Ze weet het duidelijk over te brengen. Je ervaart haar deskundigheid en dat geeft heel veel vertrouwen. In de toekomst zou ik weer een samenwerking met Chantal Koekman aangaan. Ik zou Chantal Koekman zeker aanbevelen!"

Manon Geijtenbeek
Bodybalance033

"Chantal is een pittige dame met een bak ervaring in online marketing! Deze ervaring zet ze in om het beste eruit te halen en nog veel fijner: ze voert ook uit! Met Chantal is het heel makkelijk schakelen. Ze denkt in mogelijkheden en is zeer kundig. Ze weet heel goed wat ze wil en zal er alles aan doen om het beste uit de online kanalen te halen. Korte lijnen, prettig contact en heel veel kennis!"

Hanneke Salm
Handled By

"Ik kwam via mijn coach bij Chantal terecht. Het werd namelijk tijd om mijn social media echt goed neer te zetten en uit handen te geven. Iets uit handen geven vind ik lastig, maar al snel merkte ik dat ik alles aan Chantal wilde overlaten. Het voelt gewoon goed. Chantal komt met mogelijkheden, die ik zelf niet verzin. Ze heeft de basis goed neergezet, een stappenplan gemaakt en nu kunnen we starten met adverteren. We hebben een plan, een doel en kunnen straks meten. Nou ja ik niet, dat doet Chantal. Ik heb er geen verstand van en dat wil ik graag zo houden. Nu kan ik mijn tijd besteden aan het werk waar ik zelf goed in ben. Zo vormen we een goed team. Chantal is fijn om mee samen te werken als je het belangrijk vindt om je doelstelling te halen. En dat vinden wij allebei."

Herma Moolenaar
Mooi Advies

"Chantal, reageert snel en duidelijk op vragen. Maakt creatieve campagnes. Zij zorgt ervoor dat de uitleg van de doelstellingen duidelijk zijn en legt in begrijpbare taal uit waarom het belangrijk is de juiste doelgroep te kiezen. Gedurende de looptijd van de campagne(s) en na afloop krijg je een overzicht, met daarop alle informatie die je nodig hebt wat de reden is om een campagne bij te stellen, af te ronden of door te laten lopen."

Helma Mieris
Eileen4Kids

"Chantal heeft mij geholpen met Facebook campagnes, gezien ik hier zelf weinig verstand van had. Ik heb hier zelf ook veel van geleerd, de communicatie verliep prettig en we hebben goed resultaat geboekt. Chantal legt goed uit wat de resultaten betekenen en hoe de campagnes in de toekomst kunnen worden ingezet."

Monique van 't Veer
MEAU Vintage Jewellery

"Chantal Koekman heeft voor DataTalent een mooie Instagram campagne uitgevoerd. Niet alleen mooie campagnebeelden ontwikkelt, maar ook de achterkant van het systeem goed ingericht waardoor de campagne goed meetbaar is."

Addie van den Hoek
DataTalent

"Ik zag de kans voor een gratis strategiegesprek met Chantal voorbij komen en greep hem meteen aan. In 45 minuten tijd hebben we al mijn vragen rondom mijn online marketing strategie besproken. Chantal maakte mij bewust waar ik m.b.t. mijn ideale klant, mijn kernboodschap en communicatie vanaf mijn website en via sociale media kan aanscherpen. Uit haar vragen blijkt dat ze duidelijk verstand van zaken heeft. Een goede booster, dit open en resultaatgerichte gesprek! Ik kan weer vooruit!"

Anke Nienhuis
Anke Nienhuis

Portfolio